Ingredientai

Biskvito lakštai 1 vnt.
Persimonai trinti 2 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Druska 0.5 šaukštelio
Cinamonas 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Grietinėlė 1.5 stiklinės
Migdolai smulkinti 0.5 stiklinės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą. Tuo metu persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.

Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite migdolais ir plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai