Ingredientai
Pekino kopūstai
vnt.
Pomidorai
4
vnt.
Pievagrybiai (švieži)
400
g
Svogūnai
vnt.
Krapai
sauja
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Prieskoninės žolelės
pagal skonį
Čili pipirai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Jeigu norite pasigaminti salotas pusryčiams, vakare nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite riekelėmis. Apibarstykite džiovintomis žolelėmis (baziliku, mairūnu, pankoliu, petražolėmis, kalendra), įdėkite smulkinto česnako, aitriųjų pipirų, užpilkite šaltinio vandeniu ir pastatykite į vėsią vietą.
Ryte supjaustykite pomidorus, pekininį kopūstą, svogūną, krapus. Išimkite iš marinato grybų gabalėlius, sumaišykite su daržovėmis. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.
Atsiliepimai