Ingredientai

Miltai 400 g
Kepimo milteliai 3 šaukšteliai
Cukrus 175 g
Medus 3 šaukštai
Porcijos: 8
Šiuos sausainukus iškepsite per 2 valandas.

Gaminimo eiga

Pusę riešutų sumalkite, kitą pusę - stambiai sukapokite. Sviestą supjaustykite kubeliais. Iš miltų, sviesto, maltų riešutų, kepimo miltelių, 150 g cukraus, medaus ir trynių išminkykite tešlą. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 1 val.

Įkaitinkite keptuvę iki 180 laipsnių. Skaldytus riešutus sumaišykite su 25 g cukraus. Tešlą iškočiokite į 1 cm storio lakštą ir formele arba taurele išpjaukite apvalius sausainius. Apvoliokite juos skaldytuose riešutuose ir kepkite orkaitėje, kepimo popieriumi išklotoje skardoje 15 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai