Ingredientai

Imbieras gabaliukas
Česnakai 4 skiltelės
Kalendros žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į avienos faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.

Imbierą sutarkuokite. Česnaką labai smulkiai sukapokite.

Į faršą suberkite smulkintą nykščio dydžio gabalėlį šviežio imbiero, česnaką, smulkintus žalumynus.

Išmaišykite ir gerai išmuškite.

Ant iešmo formuokite dešrelės formos maltinį, gerai prispauskite ir kepkite ant vidutinio karščio žarijų apie 15–20 minučių.

Būtinai sukiokite iešmą.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai