Ingredientai
Avienos faršas
800
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Imbieras
gabaliukas
Česnakai
4
skiltelės
Kalendros
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į avienos faršą įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Imbierą sutarkuokite. Česnaką labai smulkiai sukapokite.
Į faršą suberkite smulkintą nykščio dydžio gabalėlį šviežio imbiero, česnaką, smulkintus žalumynus.
Išmaišykite ir gerai išmuškite.
Ant iešmo formuokite dešrelės formos maltinį, gerai prispauskite ir kepkite ant vidutinio karščio žarijų apie 15–20 minučių.
Būtinai sukiokite iešmą.
Atsiliepimai