Ingredientai
Baklažanai
3
vnt.
Žirneliai (šaldyti)
150
g
Raudonosios pupelės
150
g
Bulvės
4
vnt.
Baltagūžiai kopūstai
vnt.
Moliūgai
100
g
Pomidorai
4
vnt.
Grybai (švieži)
75
g
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Makaronai „Tagliatelle“
sauja
Česnakai
1
skiltelė
Bazilikai
žiupsnelis
Parmezano sūris
100
g
Pekorino sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Iš anksto šiek tiek apvirkite raudonas pupeles, kad būtų greičiau, prieš tai jas galima pamirkyti vandenyje.
Baklažanus supjaustykite kubeliais, pasūdykite. Taip pat susmulkinkite pomidorus, bulves ir moliūgą. Supjaustykite kopūstą ir grybus.
Puode užvirkite vandenį, pasūdykite jį. Suberkite baklažanus, pupeles ir žirnelius. Virkite dešimt minučių. Tada suberkite visas likusias daržoves bei grybus, supilkite aliejų ir sumažinę ugnį virkite dar dešimt minučių. Suberkite makaronus ir kol jie virs paruoškite Pesto padažą.
Baziliką, česnaką ir parmezano bei pekorino sūrius susmulkinkite trintuvu – šiuo padažu pagardinkite į dubenėlius išpilstytą sriubą.
Atsiliepimai