Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Pomidorų padažas 0.5 stiklinės
Raudonėliai 2 šaukšteliai
Smulkinti bazilikai 0.5 stiklinės
Malti džiūvėsėliai 0.75 stiklinės
Parmezano sūris 0.75 stiklinės
Miltai 0.5 stiklinės
Vištienos kulšelės 8 vnt.
Mocarelos sūris 0.75 stiklinės
Porcijos: 4
Vištiena su pomidorų padažu ir lydytu mocarelos sūriu.

Gaminimo eiga

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir kelias minutes pakepinkite svogūnus ir česnakus. Supilkite pomidorų padažą, suberkite raudonėlius ir aitriųjų pipirų miltelius. Kaitinkite apie 10 min, kol padažas sutirštės. Įmaišykite bazilikus, pagardinkite druska ir pipirais.

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius ir parmezaną. Vištieną pavoliokite miltuose, pamirkykite į plaktą kiaušinį, tada į džiūvėsėlių ir parmezano masę.

Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite likusį aliejų ir jame apkepkite visas kulšeles (maždaug po 4 min iš abiejų pusių). Sudėkite į kepimo indą, užpilkite padažu ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 20 minučių, paskui ištraukite, pabarstykite mocarela ir dar kepkite, kol išsilydys sūris.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai