Ingredientai
Ėrienos šonkauliai
800
g
Raudonųjų pipirų pasta
125
g
Japoniška sakė
35
ml
Sojos padažas
20
ml
Baltas sausas vynas
35
ml
Česnakų pasta
20
g
Imbiero pasta
20
g
Sezamų aliejus
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Japonų virtuvės restorano „Omakase: sushi and grill“ šefas Regimantas Trimakas siūlo pasigaminti ėrienos šonkauliukų su korėjietišku padažu.
Gaminimo eiga
Ėrienos šonkauliukus susipjaustome tarp kaulų. Tuomet ruošiame padažą – visus likusius ingredientus sumaišome kartu.
Supjaustytų šonkaulių kauliukus apvyniojame folija ir marinuojame pasiruoštame padaže 4 valandas.
Orkaitėje šonkauliukus šefas Regimantas siūlo kepti 15min., 180 laipsnių temperatūroje arba, esant galimybei, kepti ant griliaus.
Atsiliepimai