Ingredientai
IKI viščiuko
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
4
v. š.
garstyčių
1
v. š.
medaus
1
v. š.
malto kumino
1
a. š.
druskos
1
v. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
cinamono
žiupsnelis
obuolių
3
vnt.
Kalėdiniu laikotarpiu daugelio virtuvėse dieviškus kvapus skleis keptas viščiukas. Kad viskas sklandžiai pavyktų, kviečiame pažiūrėti video medžiagą. Keptą viščiuką į stalą galite patiekti ir nepjaustytą.
Gaminimo eiga
1. IKI viščiuką marinuokite alyvuogių aliejumi, garstyčiomis, medumi, kuminu, druska, pipirais ir cinamonu apie 2 val.
2. Obuolius perpjaukite į keturias dalis ir išimkite sėklytes.
3. Viską sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 1 val.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai