Ingredientai

kakavinių sausainių 2 vnt.
maskarponės sūrio 2 v. š.
grietinėlės 2 v. š.
šokoladinio pyrago 80 g
karamelinio kremo 2 v. š.
figos 0.5 vnt.
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Sausainius susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Dubenėlyje sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę.

2. Į desertinį indelį dėkite šokoladinio pyrago gabaliukus ir porą šaukštų maskarponės sūrio su grietinėle, ant viršaus pilkite karamelinį kremą ir suberkite susmulkintus sausainius. Papuoškite pjaustytos figos skiltelėmis.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai