Ingredientai
Pomidorai
1.5
kg
Morkos
0.5
kg
Obuoliai
0.5
kg
Aitrioji paprika
2
vnt.
Česnakai
100
g
Aliejus
100
ml
Cukrus
100
ml
Druska
25
ml
Obuolių actas
100
ml
Juodieji malti pipirai
0.5
šaukštelio
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite ir išimkite sėklas.
Pomidorus nuplikykite ir nulupkite.
Paprikoms išimkite sėklytes.
Paprikas, pomidorus ir obuolius smulkiai supjaustykite ir sutrinkite maisto trintuvu.
Morkas sutarkuokite ir suberkite į pomidorų tyrę.
Užkaiskite ir vis pamaišant virkite ant mažos ugnies apie 1 valandą.
Įmaišykite išspaustą česnaką, suberkite druską, cukrų, pipirus, supilkite actą, aliejų.
Virkite dar 5 minutes.
Gerai išmaišykite, supikite į sterilius mažus stiklainius ir užsukite.
Laikykite šaldytuve.
Atsiliepimai