Ingredientai

Bulvės 3 vnt.
Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Perlines kruopas užpilkite karštu vandeniu ir palikite valandai.

2. Jautienos mėsą supjaustykite mažesniais gabaliukais ir dėkite virti į vandenį. Kai užvirs, vandenį su putomis nupilkite, puodą praskalaukite, įpilkite švaraus vandens ir vėl užvirkite.

3. Jei užvirus atsiranda daug putų vėl galite vandenį išpilti, puodą praskalauti ir įpilti švaraus vandens.

4. Suberkite mirkytas kruopas, prieskonius ir virkite apie 40 minučių.

5. Suberkite smulkiai pjaustytas morkas, bulves, saliero šaknį ir virkite dar 20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai