Ingredientai
Persikai
4
vnt.
Medus
3
šaukšteliai
Maskarponės sūris
2
šaukštai
Grietinėlė
100
ml
Cukraus pudra
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Persikus perpjaukite pusiau, kaulus išimkite.
2. Pjūvio plokštumą labai plonu sluoksniu aptepkite medumi (lengviausia tai bus padaryti, jei medus bus skystas).
3. Sudėkite puseles pjūviu į viršų ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
4. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
5. Maskarponę išsukite su cukraus pudra ir iki standžių putų išplakta grietinėle.
6. Į persikų puselių vidurį įdėkite po šaukštelį su kaupu maskarponės mišinio.
Skanaus!
Atsiliepimai