Ingredientai
Kečupas
200
ml
Balzaminis actas
50
ml
Česnakinė druska
1
šaukštelis
Aitriosios paprikos milteliai
0.5
šaukštelio
Čiobreliai
1
šaukštelis
Bazilikai
1
šaukštelis
Raudonėliai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Šonkauliukus supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Kečupą sumaišykite su balzaminiu actu ir prieskoniais. Gautu mišiniu apipilkite šonkauliukus ir gerai išmaišykite, kad pasidengtų visi.
Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.
Nuo šonkauliukų pirštais nubraukite marinato perteklių ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių, kol gražiai apskrus.
Šonkauliukus galite kepti ir kepsninėje.
Atsiliepimai