Ingredientai
Lašišos kepsneliai
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kario mišinys
pagal skonį
Brokoliai
1
vnt.
Sviestas
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Česnakai
skiltelė
Grietinėlė
šlakelis
Porcijos: 4
Beata Nicholson pristatė dvejus metus kurtą namų kolekciją, kurią sudaro 33 gaminiai skirti virtuvei, voniai ir stalui, ir pasidalino paprastu, greitu ir labai skaniu receptu vakarienei.
Gaminimo eiga
Beata prisipažino, kad ji su šeima vakarienei mėgsta gaminti žuvį. Ją paruošti visai paprasta, labai skanu ir sveika. pavyzdžiui, kepti lašišos kepsneliai su brokolių garnyru.
Lašišos kepsnelius pabarstykite druska, pipirais, kario mišiniu (jei valgys ir vaikai, galite kariu negardinti).
Lašišą kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po kelias minutes.
Kol lašiša kepa, paruoškite garnyrą.
Brokolius smulkiai supjaustykite, dėkite kepti kitoje keptuvėje su sviestu.
Kepant pagardinkite druska, išspaustu česnaku ir šlakeliu grietinėlės.
Lašišą patiekite su brokoliais.
Atsiliepimai