Ingredientai
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
4
skiltelės
Salierų stiebai
2
vnt.
Jautienos faršas
500
g
Konservuoti pomidorai
450
g
Konservuotos pupelės
250
g
Aitrioji paprika
pagal skonį
Sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kalendros
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Svogūną, česnaką, morką ir saliero stiebus apkepiname ant keptuvės.
Sudedame faršą ir apkepiname, kol mėsa gražiai apskrunda.
Įberiame Chili Con Carne prieskonius ir viską išmaišome. Paverdame.
Supilame pomidorus savo sultyse ir viską gerai išmaišome.
Paliekame troškintis 15 – 20 minučių.
Sudedame kubeliais smulkintas paprikas, aitriąsias paprikas, suberiame pupeles ir paragaujame ar netrūksta druskos/pipirų.
Aitriosios paprikos gali būti konservuotos, žalios arba džiovintos - kiekvienam pagal skonį, jei norite, kad būtų aštru neišiminėti sėklyčių
Paliekame pavirti dar 8 – 10 minučių.
Patiekiame su tarkuotu sūriu ant viršaus ir smulkinta kalendra.
Atsiliepimai