Receptas iš leidyklos „Smaguris“ išleistos Ramintos Nagelytės knygos „Sushi nuo A iki Z“.

Gaminimo eiga

Paruoškite sušių ryžius.

Išklokite ryžiais nori lapą taip, kad viršuje liktų 1 cm pločio neuždengtas lapo kraštas, o apačioje ryžiai 1 cm būtų išlindę už nori lapo.

Ryžiais išklotą nori lapą pabarstykite juodaisiais ir baltaisiais sezamais. Paėmę už kraštų apverskite nori lapą su išklotais ryžiais į kitą pusę.

Paruoškite karai padažą: majonezą sumaišykite su aitriosios paprikos pasta.

Ryžiais neišklotos nori lapo pusės viduryje horizontaliai užtepkite juostelę karai padažo.

Agurką išilgai padalykite į 8 dalis. Paimkite 1 lazdelę, išimkite sėklas ir dėkite ant karai padažo juostelės. Šalia agurko dėkite 2 lazdeles tuno filė.

Susukite sušio ritinėlį ir supjaustykite į 8 lygias dalis.

Smaguris

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai