Ingredientai
Rūkyta lašiša
250
g
Aguročiai
2
vnt.
Grietinėlė
200
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Ožkos sūris
125
g
Sviestas
1
šaukštas
Krapai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Išvyniokite tešlą įtieskite į kepimo skardą, pabadykite šakute. Pastatykite pusvalandžiui į šaldytuvą.
Aguročius supjaustykite plonais griežinėliais. Apkepkite svieste iš abiejų pusių. Paskui pabarstykite druska ir palikite atvėsti.
Sūrį, grietinėlę, kiaušinius ir krapus sumaišykite.
Ant tešlos sudėkite žuvies gabalėlius. Užpilkite mase su sūriu. Ant viršaus sudėliokite aguročių riekeles.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 min.
Atsiliepimai