Ingredientai
Kalmarai
300
g
Midijos
200
g
Krevetės
200
g
Jūros šukutės
100
g
Ciberžolės
1
g
Krapai
10
g
Petražolės
10
g
Česnakai
5
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Laimo vaisiai
1
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
50
g
Juodosios alyvuogės
50
g
Žaliosios alyvuogės
50
g
Porcijos: 8
Patiekalas kuris pagyvins vakarėlio atmosferą ir nuteiks draugus jaustis džiugiai.
Gaminimo eiga
Kalamarai verdami su prieskoniniais vandenyje nei ilgiau nei 10 min. Atvėsinami ir supjaustomi kubeliais.
Krevetės pjaunamos pusiau, midijos į tris dalis.
Alyvuogės susmulkinamos. Viskas sumaišoma, gardiname druska, pipirais, citrina, citrinos žievele, limetos sultimis, alyvuogių aliejumi.
Jūros šukutė kepama svieste, pabaigus kepti į karštą keptuvę pilamas raudonas vynas ir nuimame nuo ugnies.
skonis
Atsiliepimai