Ingredientai
Sviestas
200
g
Kiaušiniai
5
vnt.
Cukraus pudra
200
g
Varškė
1
kg
Apelsinų sultys
50
ml
Vanilinis cukrus
1
pakelis
Manų kruopos
125
g
Migdolai
75
g
Porcijos: 4
Puikus pasiūlymas vakarienei.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Išlydykite sviestą ir palikite kiek sustingti.
Trynius atskirkite nuo baltymų, sumaišykite su cukrumi, varške, sultimis, vaniliniu cukrumi ir manų kruopomis. Sudėkite sviestą. Atskirai išplakite baltymus ir sumaišysite su varškės mase, ją padalinkite į dvi dalis, į vieną pridėkite riešutų.
Ištepkite kepimo formą sviestu, susluoksniuokite varškės masę su riešutais. Kepkite apie valandą. Paskui išjunkite orkaitę ir palikite apkepą dar 15 minučių. Kai pravės, supjaustykite gabalėliais, juos papuoškite uogomis ar vaisiais.
Atsiliepimai