Ingredientai

Miltai 4 šaukštai
Cukrus 1.5 stiklinės
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Cinamonas žiupsnelis
Citrinos 1 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Varškę sutrinkite, maišydami įberkite cukrų bei vanilinį cukrų, įdėkite grietinę, trynius, nutarkuotą citrinos žievelę, ½ citrinos sultis, truputį druskos.

Gerai išmaišę, dalimis dėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, bei plaktą grietinėlę (tai vieno, tai kito). Sudėkite plaktus baltymus.

Skardą palaistykite ištirpintu sviestu, tolygiai paskirstykite 1 stiklinę duonos trupinių, pabarstykite cinamonu, supilkite varškės masę. Viršų pabarstykite duonos trupiniais, migdolų plokštelėmis.

Kepkite 180°C temperatūros orkaitėje, kol apkepas gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai