Ingredientai
Sviestas
140
g
Pieniškas šokoladas
200
g
Cukrus
1
stiklinė
Druska
žiupsnelis
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
1
stiklinė
Kiaušinio trynys
1
vnt.
Graikiniai riešutai
100
g
Juodasis šokoladas
100
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Keturkampės formos dugną iškloti kepamuoju popieriumi.
Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
Ataušinti ir įmaišyti į masę cukrų, druską bei vanilinį cukrų.
Įplakti vieną po kito kiaušinius ir kiaušinio trynį.
Suberti miltus, stambiai sukapotus graikinius riešutus ir išsukti, kad tešla taptų vientisa.
Išpilti ją į formą ir kepti apie 45 minutes.
Ataušinti ir supjaustyti gabaliukais.
Atsiliepimai