Ingredientai

svogūno 1 vnt.
paprikos 1 vnt.
česnako 1 skiltelė
ryžių 1 stiklinė
konservuotų kukurūzų 100 g
vandens 2 stiklinės
čiobrelio 2 šakelės
vištienos ketvirčių 2 vnt.
citrinos 0.5 vnt.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Marinatui:
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
maltų aitriųjų paprikų žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Svogūną ir papriką supjaustykite kubeliais. Peiliu sutraiškykite ir susmulkinkite česnaką.

2. Ant vištienos ketvirčių užpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, juodųjų pipirų ir aitriųjų paprikų. Išvoliokite vištieną marinate.

3. Į kepimo indą sudėkite svogūnus, paprikas, česnakus, ryžius, konservuotus kukurūzus, supilkite vandenį ir užberkite druskos, juodųjų pipirų bei čiobrelio. Viską atsargiai išmaišykite.

4. Tada į indą sudėkite marinuotus vištienos ketvirčius ir uždėkite griežinėliais pjaustytą citriną. Viską dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę 45 minutėms.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai