Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Špinatai
2
saujos
Mocarelos sūris
100
g
Fermentinis sūris
100
g
Majonezas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Vištienos kepsnelius įtrinkite druska, pipirais ir apkepkite svieste - po dvi minutes iš kiekvienos pusės.
2. Špinatus apliekite verdančiu vandeniu, kad suminkštėtų ir gerai nuvarvinkite.
3. Špinatus sumaišykite su majonezu ir tarkuotu mocarelos sūriu. Mišinio uždėkite ant kiekvieno kepsnelio.
4. Ant špinatų ir sūrio mišinio apibarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.
5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
6. Patiekite su daržovėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai