Ingredientai
Bulvės
3
vnt.
Vištienos filė
500
g
Fermentinis sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Prieskonių mišinys bulvėms
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Rozmarinai
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves nuskuskite ir supjaustykite gana plonomis lazdelėmis. Pabarstykite bulvių prieskoniais.
Vištienos kepsnelius išmuškite, kad taptų plonesni. Apibarstykite iš abiejų pusių druska, pipirais, muskatu ir rozmarinais. Jei kepsneliai per platūs, perpjaukite pusiau - jie turi būti siauri ir ilgi.
Ant kepsnelių pabarstykite tarkuoto sūrio ir uždėkite bulvių lazdelių. Bulvių lazdeles suvyniokite į kepsnelius taip, kad bulvių lazdelės būtų išlindusios. Susekite mediniu smeigtuku.
Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.
Atsiliepimai