Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į sviestu išteptą kepimo indą sudėkite vištų blauzdeles ir suberkite per pusę perpjautas šparagines pupeles, smulkiai pjaustytas morkas ir saliero stiebą.

Apiberkite druska, pipirais, vištienos sultinio milteliais ir užpilkite grietinėlės.

Ant viršaus pabarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena