Ingredientai

nedidelis kalafioras 1 vnt.
svogūnas 1 vnt.
špinatų 30 g
alyvų ar kokosų aliejaus v. š.
jūros druskos žiupsnelis
saldžiosios paprikos
karis
bazilikas
salierų lapeliai
džiovintos petražolės
Kalafiorų ryžiai puikiai tiks prie mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų. Dera su salotomis ir įvairiomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

  1. Keptuvėje apkepinti pjaustytą svogūną.
  2. Kalafiorą susmulkinti į kelias dalis ir sutarkuoti burokine tarka.
  3. Sudėti į keptuvę ir troškinti uždengus dangčiu, vis pamaišant apie 8–10 min.
  4. Sudėti prieskonius ir pjaustytus špinatus. Apkepti be dangčio, nuolat maišant dar 3–5 min.
Tinklaraštis „Kuras kūnui“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas