Ingredientai

Svogūnas 1 vnt.
Alyvų ar kokosų aliejus 2 v. š.
Druska žiupsnelis
Saldžiosios paprikos milteliai pagal skonį
Karis pagal skonį
Bazilikas pagal skonį
Salierų lapeliai
Džiovintos petražolės
Porcijos: 2
Kalafiorų ryžiai puikiai tiks prie mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų. Dera su salotomis ir įvairiomis daržovėmis.

Gaminimo eiga

1. Keptuvėje apkepinti pjaustytą svogūną.

2. Kalafiorą susmulkinti į kelias dalis ir sutarkuoti burokine tarka.

3. Sudėti į keptuvę ir troškinti uždengus dangčiu, vis pamaišant apie 8–10 min.

4. Sudėti prieskonius ir pjaustytus špinatus. Apkepti be dangčio, nuolat maišant dar 3–5 min.

Skanaus!
Tinklaraštis „Kuras kūnui“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šiltos burokėlių ir silkės salotos
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šiltos burokėlių ir silkės salotos

Kepti burokėliai su fetos sūriu
Lengvai paruošiamas
2 val.

Kepti burokėliai su fetos sūriu

Kalafiorų ryžiai su špinatais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Kalafiorų ryžiai su špinatais

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta