Ingredientai

Špinatai 2 saujos
Kokosų pienas 8 šaukštai
Kietasis sūris 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Miltai 7 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į varškę įmuškite kiaušinius, sudėkite nuplautus špinatus, išmaišykite ir sutrinkite iki tyrės su elektriniu maisto trintuvu.

Suberkite miltus, smulkiai tarkuotą sūrį, pagardinkite druska ir išmaišykite.

Kepkite įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su česnakiniu jogurto padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Mini blynai pusryčiams
Lengvai paruošiamas
20 min.

Mini blynai pusryčiams

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais