Ingredientai
trumpavaisiai agurkai
2
vnt.
vyšniniai pomidorai
100
g
ridikėliai
50
g
marinuotos alyvuogės
50
g
BBQ padažas
30
ml
Porcijos: 4
Jei nežinote, kaip paruošti užkandžių lėkštę, būtinai pasinaudokite virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimais. Patikėkite – jokio vargo, jokios gaišaties ir užtruksite vos kelias minutes. O susirinkusieji mėgausis tokia užkandžių lėkšte ir dėkos iš malonumo.
Gaminimo eiga
* „Mantinga“ čeburekus supjaustykite į 4–5 dalis.
* Agurkus ir ridikėlius skelkite į 4 dalis, vyšninius pomidorus – per pusę.
* Į padėklą sudėkite čeburekų gabalėlius, pjaustytas daržoves, padėkite dubenėlį su alyvuogėmis ir sūrio su prieskoniais gabalėlių. Patiekite indelį su BBQ padažu ir pradėkite puotą.