Jei nežinote, kaip paruošti užkandžių lėkštę, būtinai pasinaudokite virtuvės šefų Pauliaus Lenkšo ir Pavels Matveks patarimais. Patikėkite – jokio vargo, jokios gaišaties ir užtruksite vos kelias minutes. O susirinkusieji mėgausis tokia užkandžių lėkšte ir dėkos iš malonumo.

Gaminimo eiga

* „Mantinga“ čeburekus supjaustykite į 4–5 dalis.

* Agurkus ir ridikėlius skelkite į 4 dalis, vyšninius pomidorus – per pusę.

* Į padėklą sudėkite čeburekų gabalėlius, pjaustytas daržoves, padėkite dubenėlį su alyvuogėmis ir sūrio su prieskoniais gabalėlių. Patiekite indelį su BBQ padažu ir pradėkite puotą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai