Patikėkite, toks užkandžių padėklas yra tikra vakarėlio svajonė. Užkandžiai tokie įvairūs, kad patenkinti liks įvairaus skonio mėgėjai. Jei svečių susirinko itin daug, paruoškite kelias tokias užkandžių lenteles.

Gaminimo eiga

* „Iki“ „Bavariškas“ virtas kepamąsias dešreles „Grill party“ dėkite ant grilio ir kepkite iš visų pusių.

* Į dubenį suberkite paprikas, pievagrybius, užpilkite aliejumi, užberkite druska ir išmaišykite.

* Šitaip paruoštas daržoves ir grybus taip pat dėkite kepti ant grilio. Pavartykite, kad paskrustų iš visų pusių.

* Ruoškite padėklą: iškepusias dešreles supjaustykite gabaliukais ir paskleiskite ant padėklo, apšlakstykite „Iki“ „Grill party“ kečupu. Ten pat padėliokite ir grilintų daržovių bei pievagrybių.

* Ant padėklo taip pat padėkite į indelį sudėtų „Iki“ „Grill party“ marinuotų agurkėlių.

* Kitame indelyje patiekite morkų ir kopūstų salotų.

* Padėkite ant padėklo ir indelį su „Iki“ „Grill party“ bulvytėmis, indelį su majonezu ir garstyčiomis, lapinių salotų. Puoškite rozmarino šakelėmis ir neškite į stalą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai