Šv. Velykos sunkiai įsivaizduojamos be užkandžių su liežuviu. Šįkart virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks kviečia pasigaminti gardžius užkandžius su liežuvio įdaru. Gamindami užkandžius su liežuvio vyniotiniu užtruksite vos 15 minučių.

Gaminimo eiga

* Iš atšildytos „Mantinga“ mielinės sluoksniuotos tešlos išspauskite apskritimus ir patepkite juos kiaušinio plakiniu.

* Apibarstykite kanapių sėklų branduoliais ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.

* Kiaulienos liežuvio vyniotinį supjaustykite kubeliais, sumaišykite su smulkintu laiškiniu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su majonezu bei krienais.

* Iškepusius pyragaičius perpjaukite, įdėkite kiaulienos liežuvio įdaro ir uždenkite kita puse.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai