Ingredientai

Kiaušiniai 6 vnt.
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė 60 g
Svogūnai 1 vnt.
Grybai 2 šaukštai
Majonezas 1.5 šaukšto
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite per pusę ir išimkite trynį.

Smulkiai supjaustytą šoninę apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais.

Smulkiai supjaustykite išmirkytus ir apvirtus džiovintus grybus.

Trynius, keptą šoninę ir trynius sumaišykite su majonezu.

Įdarykite baltymų puseles.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla