Ingredientai
Pomidorai
1.5
kg
Paprikos
1.5
kg
Morkos
500
g
Cukrus
80
g
Actas (9 proc.)
250
ml
Aliejus
500
ml
Druska
40
g
Juodieji pipirai
20
vnt.
Svogūnai
3
vnt.
Porcijos: 5
Gaminimo eiga
* Visas daržoves supjaustykite pusžiedžiais, svogūnus – žiedais, paprikas – šiaudeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
* Viską sudėkite į dubenį, suberkite cukrų, druską, supilkite actą ir aliejų. Kruopščiai išmaišykite, tada sudėkite salotas į stiklainius, į kiekvieną stiklainį įdėkite po 4 grūdelius pipirų.
* Stiklainius sterilizuokite 1 val., paskui užsukite, apverskite, užklokite ir palaukite, kol atvės.
Atsiliepimai