Ingredientai
cukinijos
1
vnt.
majonezo
3
v. š.
garstyčių
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
„Panko“ džiūvėsėlių
2
saujos
siračos majonezo
1
v. š.
baziliko lapelių
keletas
Porcijos: 2
Daržovėms ikupuojant virtuvę ruoškite cukinijų lazdeles su aštriu padažu. Gardus ir nekaloringas patiekalas. Cukinijų lazdeles papuoškite baziliko lapeliais.
Gaminimo eiga
1. Cukiniją supjaustykite lazdelėmis.
2. Į pjaustytas cukinijas sudėkite šaukštą majonezo, garstyčias, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.
3. Pamarinuotas cukinijų lazdeles sudėkite į džiūvėsėlius ir juose apvoliokite.
4. Cukinijų lazdeles kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 10 min.
5. Majonezą sumaišykite su siračos padažu.
6. Iškeptas cukinijos lazdeles sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite padažu.
7. Papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai