Ingredientai
Kiaulienos širdys
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Pievagrybiai
4
vnt.
Mangomajo padažas
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai
pagal skonį
Česnakai
4
skiltelės
Svogūnai
vnt.
Morkos
2
vnt.
Salierų stiebai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Kvepiantys pipirai
pagal skonį
Lauro lapai
pagal skonį
Verta išbandyti kitokį skonį.
Gaminimo eiga
Širdis nuplaunam, perpjaunam per pusę ir verdam apie valandą ant silpnos ugnies. Paliekam ataušti vandenyje, kuriame virė.
Svogūną supjaustom pusžiedžiais, česnaką kubeliais. Apkepinam, dedam griežinėliais supjaustytą širdutę ir pakepiname.
Sudedame pievagrybius (supjaustom, kaip mėgstam, pusžiedžias, kubeliais, juostelėm...), suberiam prieskonius, dedam padažo ir dar patroškinam apie 5 minutes.
Atsiliepimai