Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Mangomajo padažas
Druska pagal skonį
Česnakai 4 skiltelės
Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Lauro lapai pagal skonį
Verta išbandyti kitokį skonį.

Gaminimo eiga

Širdis nuplaunam, perpjaunam per pusę ir verdam apie valandą ant silpnos ugnies. Paliekam ataušti vandenyje, kuriame virė.

Svogūną supjaustom pusžiedžiais, česnaką kubeliais. Apkepinam, dedam griežinėliais supjaustytą širdutę ir pakepiname.

Sudedame pievagrybius (supjaustom, kaip mėgstam, pusžiedžias, kubeliais, juostelėm...), suberiam prieskonius, dedam padažo ir dar patroškinam apie 5 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena