Ingredientai
Obuoliai
6
vnt.
Rudasis cukrus
1
šaukštas
Cinamonas
1
šaukštelis
Migdolai
0.5
stiklinės
Džiovintos spanguolės
0.5
stiklinės
Miltai
200
ml
Cukrus
2
šaukštai
Sviestas
120
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Suverkite į sviestu išteptą kepimo indą.
Ant viršaus užberkite rudojo cukraus, cinamono, išmirkytų džiovintų spanguolių ir smulkintų migdolų riešutų.
Į miltus įtarkuokite šaltą sviestą, įberkite cukraus ir išmaišykite. Gautus sviesto trupinius suberkite ant obuolių.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Patiekite su plakta grietinėle.
Atsiliepimai