Ingredientai
Menkė
200
g
Bulvės
500
g
Svogūnų laiškai
5
šakelės
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Citrinos žievelė
vnt.
Citrinų sultys
25
ml
Džiovinti jūros kopūstai
1
žiupsnelis
Kaparėliai
1
šaukštas
Grietinė
2
šaukštai
Špinatų lapai
3
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išverdame bulves. Užkaičiame keptuvę su aliejumi. Svogūnų laiškus susmulkiname ir suberiame ant į indą subertų bulvių.
Įkaitus keptuvei dedame kepti menkę, o jos viršų apibarstome druska. Į indą su bulvėmis įtarkuojame citrinos žievelės, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame druskos, pipirų, jūros kopūstų ir viską sumaišome su grietine.
Atskirame inde sumaišome aliejų ir kaparėlius. Žuvį patiekiame kartu su bulvėmis vienoje lėkštėje. Viską apšlakstome aliejumi. Papuošiame citrinos griežinėliu ir špinatų lapais.
Atsiliepimai