Ingredientai

Bananai (trinti) 0.5 puodelio
Grikių miltai 1 puodelis
Avižiniai miltai 0.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Medus 3 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Vanduo 1 puodelis
Bananai 1 vnt.
Uogos 1 sauja
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bananus sutrinkite iki tąsios vientisos masės.

2. Dideliame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską.

3. Mažesniame inde išsukite aliejų, vandenį, prieskonius, medų ir trintus bananus.

4. Iš lėto į miltus supilkite bananų masę ir švelniai išmaišykite.

5. Į kiekvieną formelę įkrėskite po šaukštą tešlos, sudėkite uogas, banano griežinėlius. Ant viršaus dėkite dar po šaukštą tešlos.

6. Kepkite iki 170 0C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais