Ingredientai

Rozmarinas 2 šakelės
Klevų sirupas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 8
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi sūrio kepto orkaitėje su vynuogėmis receptu.

Gaminimo eiga

1. Įkaitiname orkaitę iki 190 C.

2. Į kepimo indą dedame smulkintus grybus, per puse perpjautas vynuoges, rozmarino šakelę, pagardiname druska bei pipirais, pašlakstome aliejumi ir dedame 10 min. į orkaitę.

3. Ištraukiame kepimo indą iš orkaitės, dedame sūrį ant grybų ir vynuogių, pašlakstome klevų sirupu, aliejumi ir dedame atgal į orkaitę 7-10 min.

4. Valgome su prancūzišku batonu.

Skanaus!
Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais