Ingredientai

Kmynai žiupsnelis
Kmynai žiupsnelis
Rozmarinai žiupsnelis
Majonezas 1 šaukštas
Česnakai 4 skiltelės
Petražolės 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Tešlą atšildykite, padalinkite į dvi lygias dalis ir gana plonai iškočiokite. Apipjaukite kraštus, kad liktų du vienodo dydžio stačiakampiai.

2. Ant vieno jų pabarstykite tarkuoto parmezano ir fermentinio sūrių. Stenkitės barstyti tolygiai, kad ir kampai, kraštai būtų padengti su sūriu.

3. Užklokite kitu tešlos lakštu, taip, kad sutaptų kraštai ir kampai.

4. Pabarstykite kmynais ir rozmarinu.

5. Delnu paspauskite viršų.

6. Supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis. Juosteles susukite.

7. Sudėkite viena šalia kitos (žiūrėkite, kad liktų bent 1 cm tarpai) ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

8. Aptepkite kiaušinio plakiniu.

9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

10. Valgyti bus galima, kai atvės.

11. Padažui sumaišykite jogurtą su majonezu, išspaustu česnaku ir smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai