Ingredientai
anakardžių riešutų
60
g
vandens
puodelis
kukurūzų krakmolo
3
v. š.
maistinių mielių dribsnių
2
v. š.
obuolių acto
2
a. š.
alyvuogių aliejaus
1
šaukštas
druskos
a. š.
česnakų miltelių
a. š.
provanso žolelių mišinio (nebūtina)
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Gaminimo eiga
Anakardžių sūris
1. Visus ingredientus gerai sumalkite maisto smulkintuvu.
2. Supilkite į puodą ir kaitinkite nuolat maišydami (geriausia silikonine mentele). Neišsigąskite, kai atsiras gumuliukų - taip turi būti. Maišykite ir kaitinkite tol, kol masė taps tąsi, panaši į minkštą plastiliną.
3. Sudėkite į nedidelį indelį, palikite atvėsti, o tada perkelkite į šaldytuvą, kad pastovėtų bent valandą.
4. Galite apvolioti sūrį Provanso žolelių mišinyje.
Skanaus!
Receptu dalijasi tinklaraštis Follow your spoon.
Atsiliepimai