Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1 pakelis
Kiaušiniai
3 vnt.
Fermentinis sūris
150 g
Špinatai
4 sauja
Česnako
4 skiltelė
Sviestas
4 šaukštas
Kiaušiniai
1 vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Špinatus nuplaukite, nuplikykite ir gerai nuvarvinkite.
2. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.
3. Sūrį sutarkuokite burokine tarka.
4. Česnakus išspauskite ir sumaišykite su špinatais, sūriu, ištirpintu sviestu ir kiaušiniu.
5. Atšildytą tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite panašaus didumo lakštus.
6. Ant vieno lakšto dėkite įdarą, jį išlyginkite.
7. Ant viršaus dėkite antrą lakštą, gerai užspauskite šonus.
8. Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.
9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.