Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Špinatus nuplaukite, nuplikykite ir gerai nuvarvinkite.

2. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

3. Sūrį sutarkuokite burokine tarka.

4. Česnakus išspauskite ir sumaišykite su špinatais, sūriu, ištirpintu sviestu ir kiaušiniu.

5. Atšildytą tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite panašaus didumo lakštus.

6. Ant vieno lakšto dėkite įdarą, jį išlyginkite.

7. Ant viršaus dėkite antrą lakštą, gerai užspauskite šonus.

8. Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.

9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“