Ingredientai

Miltai 6 šaukštai
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Brendis 150 ml
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Šokoladą kuo smulkiau sulaužykite ir ištirpinkite.

2. Šokoladą sumaišykite su minkštu sviestu, druska, cukrumi ir kakavos milteliais.

3. Įmuškite kiaušinius ir gerai sumaišykite.

4. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

5. Slyvas išmirkykite brendyje, nusunkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į tešlą ir išmaišykite.

6. Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą.

7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

8. Viršų galite apipilti ištirpintu juoduoju šokoladu, apibarstyti migdolų drožlėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis