Ingredientai
Juodasis šokoladas
300
g
Sviestas
250
g
Cukrus
50
g
Miltai
6
šaukštai
Kakavos milteliai
1
šaukštas
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Kiaušiniai
4
vnt.
Druska
žiupsnelis
Džiovintos slyvos
1
sauja
Brendis
150
ml
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Šokoladą kuo smulkiau sulaužykite ir ištirpinkite.
2. Šokoladą sumaišykite su minkštu sviestu, druska, cukrumi ir kakavos milteliais.
3. Įmuškite kiaušinius ir gerai sumaišykite.
4. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.
5. Slyvas išmirkykite brendyje, nusunkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į tešlą ir išmaišykite.
6. Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą.
7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
8. Viršų galite apipilti ištirpintu juoduoju šokoladu, apibarstyti migdolų drožlėmis.
Skanaus!
Atsiliepimai