Ingredientai

Miltai 6 šaukštai
Kakavos milteliai 1 šaukštas
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Brendis 150 ml
Porcijos: 6
Poilsio akimirkai – šokoladinis pyragas su kava ar arbata. Kai gali neskubant mėgautis kiekvienu šio nuostabaus deserto kąsniu. Iškepusį šokoladinį pyragą galima apšlapkstyti tirpintu šokoladu, apibarstyti migdolų drožlėmis.

Gaminimo eiga

1. Šokoladą kuo smulkiau sulaužykite ir ištirpinkite. Tada sumaišykite jį su minkštu sviestu, druska, cukrumi ir kakavos milteliais.

3. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

4. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišykite.

5. Slyvas išmirkykite brendyje, nusunkite ir smulkiai supjaustykite. Suberkite į tešlą ir išmaišykite.

6. Tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo formą.

7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

8. Viršų galite apipilti ištirpintu juoduoju šokoladu, apibarstyti migdolų drožlėmis.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai