Ingredientai
Juodasis šokoladas
80
g
Cukrus
90
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Sviestas
100
g
Miltai
150
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Riešutai
2
saujos
Šokoladas
50
g
Cukraus pudra
1
šaukštelis
Burnoje tirpstantis šokoladinis pyragas.
Gaminimo eiga
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo. Šokoladą bei sviestą išlydyti - galima mikrobangų krosnelėje ir garų vonelėje. Kai šokoladas atvės (labai svarbu) įmaišyti kiaušinius su cukrum.
Įsijoti miltus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišyti. Riešutus arba šokolada šiek tiek pakapoti, sudėti į tešlą. Tešlą supilti į kepimo skardą, kepti 20-30 min. 170 °C karštumo orkaitėje. Papuošti cukraus pudra. Skanaus!
Atsiliepimai