Ingredientai

Miltai 150 g
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Riešutai 2 saujos
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Burnoje tirpstantis šokoladinis pyragas.

Gaminimo eiga

Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo. Šokoladą bei sviestą išlydyti - galima mikrobangų krosnelėje ir garų vonelėje. Kai šokoladas atvės (labai svarbu) įmaišyti kiaušinius su cukrum.

Įsijoti miltus ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišyti. Riešutus arba šokolada šiek tiek pakapoti, sudėti į tešlą. Tešlą supilti į kepimo skardą, kepti 20-30 min. 170 °C karštumo orkaitėje. Papuošti cukraus pudra. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai