Ingredientai

Obuoliai 10 vnt.
Cukrus 1 stiklinė
Migdolai 1 stiklinė
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, užpilkite vandeniu (taip, kad vos apsemtų) ir virkite 5 minutes.

Suminkštėjusius obuolius nusunkite ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.

Sutrintus ir kiek atvėsusius obuolius sumaišykite su cukrumi ir išplaktais baltymais.

Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo indą ir apiberkite kapotais migdolais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Patiekite su ledais ar plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai