Ingredientai

česnako 1 skiltelė
petražolės 1 šakelė
aliejaus 1 v. š.
druskos žiupsnelis
virtų grikių 1 stiklinė

Gaminimo eiga

1. Žaliąją papriką supjaustykite juostelėmis, svogūną – šiaudeliais, česnaką sutraiškykite peiliu ir susmulkinkite. Stambiai supjaustykite petražoles.

2. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sudėkite pjaustytą žaliąją papriką, svogūnus, česnakus, vyšninius pomidorus ir išmaišykite. Tada įberkite druskos, juodųjų pipirų ir išmaišykite. Tada sudėkite virtus grikius ir juos sumaišykite su daržovėmis. Įpilkite grietinėlės ir vėl išmaišykite.

3. Sudėkite pjaustytas petražoles ir jas įmaišykite į salotas.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai