Ingredientai
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Poro
0.5 vnt.
Konservuotų pupelių
5 v. š.
Grūdėtųjų garstyčių
1 v. š.
Majonezo
2 v. š.
Špinatų
1 saujelė
Silkės filė
1 vnt.
Kalendros
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite šiaudeliais, porą – smulkiais griežinėliais. Į dubenį sudėkite konservuotas pupeles, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir porą. Įdėkite šaukštą grūdėtųjų garstyčių, majonezo, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir viską išmaišykite.
2. Į lėkštę dėkite špinatus, pupeles su majonezu, silkę ir papuoškite kalendros lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG