Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Bazilikai (žali)
0.5 saujos
Česnako
1 skiltelė
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Siračos padažo
0.25 a. š.
Apelsinai
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Svogūną, 1 pomidorą supjaustykite stambiomis dalimis, kitą pomidorą – kubeliais, IKI baziliką susmulkinkite.
2. Į virtuvinį trintuvą dėkite stambiai pjaustytus pomidorus, svogūnus, česnaką, konservuotus pomidorus, 1 šaukštą alyvuogių aliejaus, siračos padažo, pagardinkite druska bei pipirais ir viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į pasirinktą dubenį dėkite kubeliais pjaustytus pomidorus, IKI bazilikus, alyvuogių aliejų, įtarkuokite apelsino žievelės, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.
3. Į pasirinktą lėkštę pilkite sriubą, pagardinkite paruoštais pomidorais ir patiekite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG