Ingredientai

agurko 1 vnt.
IKI krapų 3 šakelės
acto 1 v. š.
druskos žiupsnelis
cukraus 1 v. š.

Gaminimo eiga

1. Agurką supjaustykite plonomis lazdelėmis, svogūnų laiškus, IKI krapus susmulkinkite.

2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, konservuotus burokėlius, pilkite actą, IKI kefyrą, pagardinkite druska, cukrumi bei pipirais, viską gerai išmaišykite.

3. Patiekite pasirinktame inde, papuošę smulkintais svogūnų laiškais, IKI krapų šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai