Ingredientai
agurko
1
vnt.
svogūnų laiškų
1
sauja
IKI krapų
3
šakelės
konservuotų smulkintų burokėlių
3
v. š.
acto
1
v. š.
IKI kefyro
300
ml
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
cukraus
1
v. š.
Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustykite plonomis lazdelėmis, svogūnų laiškus, IKI krapus susmulkinkite.
2. Į pasirinktą dubenį sudėkite pjaustytus produktus, konservuotus burokėlius, pilkite actą, IKI kefyrą, pagardinkite druska, cukrumi bei pipirais, viską gerai išmaišykite.
3. Patiekite pasirinktame inde, papuošę smulkintais svogūnų laiškais, IKI krapų šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai