Ingredientai

Kalakutienos krūtinėlės filė 250 g
Aliejus 60 ml
Medus 1 šaukštas
Čiobreliai 2 šaukšteliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Perpilame šaltu vandeniu ir paliekame nusausėti. Įkaitiname keptuvę su aliejumi.

Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis ir sudedame į keptuvę, kur kepame maždaug 4 minutes, kol apskrus iš visų pusių.

Dubenyje sumaišome smulkintus svogūnus, makaronus ir sudedame keptą kalakutieną. Sumaišome medų, likusį aliejų, citrinos sultis ir čiobrelius.

Padažą užpilame ant makaronų su kalakutiena. Dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms. Prieš patiekiant supjaustome nektarinus ar slyvas, braškes ir sumaišome kartu su kalakutiena bei makaronais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai